Felhasználási feltételek

Felhasználási és vásárlási feltételek - Tanyázz! Társasjáték 

Jelen online Webshop (a továbbiakban: Webshop) fejlesztője és üzemeltetője, valamint a Webshopban forgalmazott termékek eladója:

Cégnév: Z Manufaktúrája Kft
Székhely: 4800 Vásárosnamény, Eötvös út9.
Postacím: 1139 Budapest, Petneházy u. 56. 4/94.
Nyilvántartást vezető cégbíróság: Nyíregyházi Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 15-09-080063
Adószám: 24168474-2-15
Számlaszám: UniCredit Bank Zrt. 10918001-00000028-04110004
Szerződés nyelve: magyar

Egyéb elérhetőségei:
Email: jatek@tanyazz.hu
Telefon: 30 382 2467
(a továbbiakban: Üzemeltető vagy Eladó)

I.)

A Webshop a www.tanyazz.hu alatt érhető el.

A Webshop megtekintésével, illetve a vásárlással a jelen Felhasználási és vásárlási feltételek szerinti szerződés jön létre az Üzemeltető és a Webshop használója között. Ön, mint a Webshop használója elfogadja a jelen Felhasznlási és vásárlási feltételeit. Amennyiben Ön az Felhasználási és vásárlási feltételek bármely rendelkezését nem fogadja el, úgy az oldalt nem használhatja, a Webshopban nem vásárolhat.

A Webshop üzemeltetője a jelen Felhasználási és vásárlási feltételek rendelkezéseit, a forgalmazott termékek körét, vételárát, határidőket, stb. szabadon megváltoztathatja. A változtatások a már létrejött szerződéseket (visszaigazolt megrendeléseket) nem érintik.

A Webshopban a Z Manufaktúrája Kft által forgalmazott termékek (játék és kiegészítők) tekinthetők meg, és ezekből a termékekből lehet vásárolni.

A weboldal használata regisztráció nélkül lehetséges.

A Webshopban megjelenő adatok (termékek megnevezése, ára, elérhetősége, leírása ) pontosak, azonban az esetlegesen előforduló hibákért, elírásokért, az adattovábbító rendszer pontatlan működéséért, felelősséget nem vállalunk. Téves adatközlés esetén mind a vevő, mind az eladó jogosult, a hibás adatokkal közölt termékek értékesítésétől, megrendelésétől, elállni.

 

II.)

A Webshopban történő vásárlás esetén szállítási (adásvételi) szerződés jön létre a Vásárló és Eladó között, amely jogviszonyra a jelen Felhasználási és vásárlási feltételek rendelkezései az irányadók. 

A Vásárló a megrendelését a tanyazz.hu weboldalon adhatja le a Shop menüpont alatt. A termékek közül kiválasztja azt/azokat, amelyeket meg szeretne vásárolni. A termék a ’Kosárba’ linkre kattintva kerül a megrendelendő termékek közé. A ’Folytatom a vásárlást’ linkre kattintva újabb termékek választhatóak ki. Amennyiben a vásárló nem kíván több terméket vásárolni, a ’Megrendelem a kosaram tartalmát’ linkre kattintva tudja befejezni a vásárlást. 

A következő lépés a személyes és szállítási adatok megadás. Kérjük, hogy a problémamentes és időben történő szállítás érdekében pontosan adja meg az adatokat.

A ’Tovább’ gombra kattintva újra ellenőrizni tudja az adatok helyességét, illetve a megrendelt termékeket és azok mennyiségét. Ha hibát talál, az ’Adatok módosítása’ gombra kattintva tudja korrigálni a megrendelést.

 

A vásárló visszaigazoló e-mailt kap a megrendelésről. A vásárló ezen értesítés megérkezéséig jogosult minden jogkövetkezmény nélkül lemondani a megrendelést. A megrendeléseket Webshop automatikusan tárolja elektronikus formában, a megrendelésre vonatkoznak a jelen Felhasználási és vásárlási feltételek rendelkezései.

 A vásárlás a Web internetes áruházban első sorban elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a tanyazz.hu webcímen található Webshopban. Az Eladó e-mailen, levélben leadott rendeléseket is teljesíti. A megrendelt tételeket kiszállítása ingyenes, de a hibásan vagy nem kellő részletességgel megadott címzési, vagy más  adatok, információk esetén felmerülő többletköltség a vásárlót terheli.

Az oldalon feltüntettet árak minden esetben az ÁFÁ-val növelt bruttó árak. A Webshopban feltüntetett árak visszavonásig vagy megváltoztatásig érvényesek. A Webshopban szereplő termékképek tájékoztató jellegűek és a valóságtól eltérhetnek. A raktárkészlet gyors változásai miatt előfordulhat, hogy egyes termékek megrendelését nem tudjuk teljesíteni. Az ilyen eseményekért a Webshop felelősséget nem vállal, és a rendelés visszaigazolásban erről tájékoztatja a vásárlót.

 

III.

A rendeléseket a Webshop általában a visszaigazolásától számított 1-3 munkanapon belül teljesíti. A Webshop mindent megtesz a várható szállítási határidő betartására, azonban nem vállal felelősséget azért, ha a fenti szokásos vagy megjelölt szállítási idő nem tartható. Az esetleges késedelem esetén a Webshop nem vállal kötelezettséget a vásárló értesítésére. A Webshop kizárólag Magyarország területére vállal kiszállítást!

A vevő köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag és a termék sértetlenségét, darabszámát ellenőrizni és az átvételi elismervényt aláírni. Mennyiségi hiány vagy sérült csomagolású termék esetén, a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni a hiányt vagy egyéb kifogásokat. A nem sértetlen csomagolású terméket a vásárló csak saját felelősségére veheti át, amennyiben a vásárló sérült csomagolású terméket vesz át, illetve nem rögzíti a fenti módon jegyzőkönyvben a hiányt, úgy ezzel kapcsolatban a későbbiekben az Eladóval szemben semmiféle igényt nem támaszthat. A jegyzőkönyv felvételének hiányában a Webshop semmilyen mennyiségi reklamációt nem fogad el.

A kiszállítás munkanaponként 8-17 óra között történik. A vásárló köteles olyan szállítási címet megadni, ahol a fenti időintervallumban ő maga, vagy megbízottja elérhető, és lehetővé válik részére a küldemény kézbesítése.

A termék vételárának kifizetése futárszolgálatnál “utánvéttel” készpénzben, személyes átvétel esetén készpénzes fizetéssel történik. Utánvét esetén a futár kizárólag készpénzt fogad el.

 

IV.

A Webshop részét képező nyilvános kommunikációs csatornákat (termékértékelések írása) minden felhasználó saját felelősségére veheti igénybe. A Webshop automatikusan nem moderált, ugyanakkor, amennyiben jogsértő, vagy érdeksértő tartalomra vonatkozó értesítés, bejelentés érkezik, illetve, az bármely más módon az üzemeltető tudomására jut, úgy az üzemeltető jogosult bármely tartalom, illetve azok része ideiglenes vagy végleges, indoklás nélküli eltávolítására. Ismétlődő, vagy súlyos jogsértést megvalósító magatartás esetén az üzemeltető jogosult az adott felhasználót véglegesen kizárni az oldal használatából, ideértve regisztrációjának törlését is.

 

 V.)

A Webshop oldalon található valamennyi tartalom (szöveg (cikk, termékismertető, tájékoztató, jelen FELHASZNÁLÁSI ÉS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK, stb), ábra, kép, más információ illetve adat) szerzői jogai térbeli és időbeli korlátozás nélkül a Webshop üzemeltetőjét illetik meg. Különösen tilos a Webshopból letöltött tartalmat a Webshopban történő vásárlástól eltérő célra felhasználni, ezeket átdolgozni, másolni, stb. A Webshop szerzői és egyéb jogainak megsértése vagy e szerződés megszegése esetén azonnal jogi eljárást kezdeményez a jogsértővel szemben. A Webshop használatával a felhasználó, vásárló elfogadja, hogy az oldal tartalmának másolása vagy az itt meghatározott céltól eltérő felhasználása akkor is jogsértésnek minősül (jelen FELHASZNÁLÁSI ÉS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK megszegésének), ha az esetleg nem állna szerzői jogi oltalom alatt. Tanyazz.hu © 2012     -     Felhasználási feltételek

Design & Weboldal - Satonet

×