Ügyfél vélemények

 

Kelemen Barnabás véleménye a Tanyázz! TársasjátékrólKelemene Barnabás
hegedűművész

"Hogy miért szeretem a Tanyázz! játékot? Végre egy egyszerű játék, ami előhozza az emberből a kereskedői vénáját. Itt nem csak a szerencsén múlik a végkifejlet, hanem hogy mennyire tudsz együttműködni másokkal vagy éppen kiforgatni őket a vagyonukból. :)"


Kokas Katalin HegedűművészKokas Katalin
hegedűművész

"A "Tanyázz!" zseniális! Végre egy játék, mely egy igazi hazai monopoly, melyet az ÁNTSZ vagy az APEH tönkre tehet, de az Új Magyarország program pedig kihúzhat a bajból! :-) Valódi nagy magyar valóság, váratlan izgalmas pillanatok s rengeteg mulatság vár mindenkire, aki a "Tanyázz!"-zal töltené szabadidejét! S garantáltan hamar, túl hamar fog elmúlni a társasjátékra szánt idő! "

Stoller KrisztinaStoller Krisztina
kiadóvezető

"A Tanyázz! a legjobb közösségi játék ever! A küldetések variálásával megunhatatlan, roppant szórakoztató, izgalmas, olykor nehéz, de amiért külön szeretem: a legtöbb társasjátékkal ellentétben lehet ketten is játszani. Minden utunkra visszük magunkkal! "

Gaál NóriGaál Nóri
üzletkötő

"Igazi családot összehozó társasjáték, mert minden korosztály számára fantasztikus időtöltést jelent és élményt nyújt. A játék segített kikapcsolni, nagyon sokat nevettünk, kiválóan éreztük magunkat. Amióta játszottunk vele, Tanyázz! lázban égünk."

Berka CsabaBerka Csaba
közgazdász

"Azért szeretek tanyázni, mert mindig én vagyok a bankos :)"

Gulyás ÁdámGulyás Ádám
projekt vezető

"A Tanyázz igazi játék! Megtalálok benne mindent, amit a való életben is: vidámságot, nevetést, drámát és utálatot is! Mindezt úgy, hogy közben adok-veszek, nevelek, termesztek, vagy ami kell az élethez!"

Szörcsök Katalin
irodavezető

"Nagyon ajánlom mindenkinek a játékot, mi éjszakába menőkig szoktunk vele játszani. Kitűnő mind felnőttek, mind gyerekek részére! Sokat lehet rajta röhögni is!"Tanyazz.hu © 2012     -     Felhasználási feltételek

Design & Weboldal - Satonet

×